ʻO Acetyl Octapeptide-3: He mea hoʻohiki kūʻē i ka wā kahiko

ʻO Acetyl Octapeptide-3 kahi mimetic o ka N-terminal o SNAP-25, ka mea i komo i ka hoʻokūkū o SNAP-25 ma ke kahua o ka thawing complex, a laila e hoʻopilikia ai i ka hoʻokumu ʻana o ka paʻakikī. Inā hoʻopilikia iki ka paʻakikī hoʻoheheʻe, ʻaʻole hiki i nā vesicle ke hoʻokuʻu maikaʻi i nā neurotransmitters, e hopena i ka nāwaliwali o ka ʻiʻo; ka pale ʻana i ka hana ʻana o nā wrinkles. Hoʻemi i ka hohonu o nā wrinkle ma muli o ka ʻoki ʻana o nā ʻiʻo o ka helehelena, ʻoi aku ma ka lae a me nā maka. He ʻokoʻa ʻoi aku ka palekana a ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka botulinum toxin e hoʻopaʻa ʻia i ka mīkini hana wrinkle ma ke ʻano ʻokoʻa loa. E hoʻohui i ka gel, essence, lotion, facial mask, etc. a puni ka lae a me ka maka. Hoʻohui i ka 0.005% i ka pae hope loa o ka hana hoʻonaninani, a ʻo ka nui o ka hoʻohana ʻana he 0.05%.

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi o Acetyl Octapeptide-3 ʻo ia ka hiki ke kuhikuhi i nā laina hōʻike i hana ʻia e ka neʻe hou ʻana o ka helehelena e like me ka ʻakaʻaka a i ʻole ka ʻakaʻaka. Ma ke kāohi ʻana i ka ʻili ʻana o ka ʻiʻo, hiki i kēia peptide ke kōkua i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kēia mau laina maikaʻi, e waiho ana i ka ʻili e ʻōpio a ʻoi aku ka ikaika.

Ma waho aʻe o kāna mau pono e hōʻemi ana i ka wrinkle, ʻo Acetyl Octapeptide-3 e hoʻomaʻemaʻe a hoʻopaʻa i ka ʻili. Me ka hoʻohana mau ʻana, kōkua ia i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano holoʻokoʻa o ka ʻili a me ka elasticity no ka ʻoi aku o ka ʻōpio a me ka ʻālohilohi.

ʻO kahi pono ʻē aʻe o Acetyl Octapeptide-3 kona ʻano maʻalahi. ʻAʻole like me nā mea ʻē aʻe e hiki ke hoʻonāukiuki i ka ʻili, ua ʻae maikaʻi ʻia kēia peptide e ka hapa nui o nā ʻano ʻili, kūpono ia i nā poʻe me ka ʻili paʻakikī.

I ka hiki ʻana mai i ka hoʻokomo ʻana i ka Acetyl Octapeptide-3 i kāu hana mālama ʻili, aia nā ʻano huahana like ʻole i loaʻa kēia mea ikaika. Mai nā serums a i ka creams, aia nā ʻano koho e kōkua iā ʻoe e ʻohi i nā pono o kēia peptide breakthrough.

Hoʻokomo ʻia ʻo Acetyl Octapeptide-3 i kāu hana mālama ʻili

ʻO ka Acetyl Octapeptide-3 kahi mea hoʻohana anti-kahiko ikaika i hiki ke loaʻa i nā huahana mālama ʻili he nui, me nā creams, serums, a me nā moisturizers. Inā makemake ʻoe i ka hoʻokomo ʻana i ka Acetyl Octapeptide-3 i kāu hana mālama ʻili, aia kekahi mau mea e hoʻomanaʻo.

ʻO ka mea mua, he mea nui e koho i nā huahana i loaʻa ka nui o ka Acetyl Octapeptide-3 e pono ai. E ʻimi i nā huahana i loaʻa ma ka liʻiliʻi he 5% ka nui o ka mea hoʻohui e ʻike i nā hopena ʻike.

ʻO ka lua, he mea koʻikoʻi ka hahai ʻana i kahi maʻamau mālama ʻili e ʻike i nā pono o Acetyl Octapeptide-3. ʻO ia ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kou ʻili ʻelua i ka lā, me ka hoʻohana ʻana i ka toner e kaulike i nā pae pH o kou ʻili, a me ka hoʻohana ʻana i kahi moisturizer me Acetyl Octapeptide-3 ma ke ʻano o kāu hana maʻamau i kēlā me kēia lā.

ʻO ka mea hope loa, pono e hoʻomanawanui i ka hoʻokomo ʻana i ka Acetyl Octapeptide-3 i kāu hana mālama ʻili. ʻOiai e ʻike paha kekahi poʻe i nā hopena i loko o kekahi mau pule, hiki ke lawe i kekahi mau mahina e ʻike i nā pono piha o ka mea hoʻohui. E kūlike me kāu hana maʻamau a hāʻawi i kou ʻili i ka manawa e hoʻoponopono ai.

ʻO Acetyl Octapeptide-3 kahi mea hoʻololi i ka mālama ʻili. Kuhi ʻia kēia peptide ikaika i nā wrinkles, nā laina maikaʻi a me nā laina hōʻike, e hāʻawi ana i kahi koho non-invasive i nā lāʻau anti-kahiko. Inā ʻoe e ʻimi nei e hoʻomaʻamaʻa i nā wāwae o ka crow, e hoʻomaʻemaʻe i nā ʻānai lae, a i ʻole e hoʻomaikaʻi i ke ʻano holoʻokoʻa o kou ʻili, hiki i ka Acetyl Octapeptide-3 ke hoʻololi i kou ʻili.

E like me kēlā me kēia mea mālama ʻili, he mea nui e hoʻomanawanui a paʻa i ka hana maʻamau i kēlā me kēia lā. ʻOiai hiki i ka Acetyl Octapeptide-3 ke hāʻawi i nā hopena kupaianaha, ʻaʻole ia he hoʻoponopono wikiwiki. Ma ka hoʻokomo ʻana i kēia mea hoʻohiwahiwa i kāu ʻano mālama ʻili i kēlā me kēia lā, hiki iā ʻoe ke lilo i mea nani.

I ka hopena, ʻo Acetyl Octapeptide-3 kahi mea hoʻohiki e hiki ke kōkua i ka hōʻemi ʻana i nā hōʻailona o ka ʻelemakule a hāpai i ka ʻili ʻōpio. Ma ke koho ʻana i nā huahana me ka manaʻo kūpono o ka mea hoʻohui, e hahai ana i ka mālama ʻili maʻamau, a me ka hoʻomanawanui, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka Acetyl Octapeptide-3 i kāu hana mālama ʻili a hauʻoli i kāna mau pono he nui.

svfdb


Ka manawa kau: Apr-09-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

HANA HANA O NA HANA HANA