He maikaʻi anei ka myristic acid no ka ʻili?

ʻAʻole ʻike ʻia ka myristic acid i nā poʻe he nui. ʻO ka waika Myristic, i ʻike ʻia ʻo ka tetradecanoic acid, he ʻakika momona momona. Hoʻohana nui ʻia ia ma ke ʻano he mea maka no ka hana ʻana i nā surfactants a no ka hana ʻana i ka momona sorbitan. He paʻa paʻa keʻokeʻo i ka melemele-keʻokeʻo, i kekahi manawa he paʻa kristal ʻālohilohi, a i ʻole keʻokeʻo i ka pauda melemele-keʻokeʻo, ʻala ʻole, hiki ʻole ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai, hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka ethanol anhydrous, methanol, etera, petroleum ether, benzene, chloroform, hoʻonāukiuki i ka ka maka, ka hanu a me ka ili.

He kumu kopa ka myristic acid, hoʻohana nui ʻia ka myristic acid i nā mea hoʻonaninani, hiki iā ia ke hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili, a hiki iā mākou ke ʻike maʻamau i kēia mea i loko o kekahi mau mea hoʻomaʻemaʻe maka. Hoʻokaʻawale pinepine ʻia nā mea waiwai nui o nā mea hoʻonaninani i loko o ka matrix raw material a me nā additives kūlohelohe.

ʻO ka waika Myristic kahi kumu kopa. Hiki ke hoʻohana ʻia ka waika Myristic ma ke ʻano he surfactant i nā kopa, nā kopa, nā mea hoʻomaʻemaʻe a me nā mea hoʻonaninani a ma ke ʻano he mea maka no nā aila fiber kemika, ʻo ia hoʻi nā surfactants i loko o nā mea hoʻomaʻemaʻe i loko o ka myristic acid. akā, ʻaʻole kūpono ia no ka ʻili ʻeleʻele. ʻIke ʻia kēia ʻano mea hoʻomaʻemaʻe ma ke ʻano he mea hoʻomaʻemaʻe kopa a ʻaʻole ʻōlelo ʻia no ka ʻili maloʻo, hiki ke hoʻomaloʻo a paʻa. Wehe ʻia ka ʻaila myristic mai ka ʻaila mea kanu a i ʻole ka aila holoholona, ​​kahi i haku ʻia me nā ʻakika momona he nui. Hoʻohana nui ʻia ka myristic acid i nā mea hoʻonaninani a hiki ke hana i kahi hana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili.

He aha nā hana a pau o ka myristic acid?

Hoʻohana nui ʻia ka myristic acid i nā mea hoʻonaninani, hiki ke pāʻani i ka hana o ka moisturizing a me ka hānai ʻana i ka ʻili, hiki ke hana i ka ʻili i ka absorption ʻoi aku ka maikaʻi o kēia huahana, hiki i ka dermis a me ka lauoho follicles i ka pili pono me ke komo ʻana o ka dermis hohonu, e hāʻawi. pāʻani piha i ka hana o ka nani a me ka hānai ʻana i ka ʻili. Hoʻohana maʻamau e like me ka cosmetic solvent a me ka ʻili moisturizing agent, penetrating agent. He hopena antibacterial ka Nutmeg, he hopena anesthetic kekahi. Hoʻohana nui ʻia ka myristic acid i nā mea hoʻonaninani, hiki ke hoʻopōmaikaʻi i ka ʻili i ka huahana, a hiki ke hoʻopili pono me nā follicles lauoho i ka dermis a komo i loko o ka dermis.

Hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea maka no ka hana ʻana i nā surfactants no ka hana ʻana i nā esters sorbitan fatty acid, glycerol fatty acid esters, ethylene glycol a propylene glycol fatty acid esters a pēlā aku. Hoʻohana nui ʻia ia i nā mea holoi, ʻauʻau gels, kopa a me nā huahana ʻē aʻe i ke ola. Hiki ke hoʻohana ʻia i ka hana ʻana o isopropyl myristate a pēlā aku. Hoʻohana ʻia ʻo ia e like me ka defoamer a me ka hoʻonui ʻono. Hiki ke hoʻohana ʻia no ka hana ʻana i nā mea ʻala like ʻole.

I loko o ka PVC plastik hana hoʻokani kekahi koʻikoʻi koʻikoʻi, ma o ka synthesis o ka lanthanum myristate, cerium myristate, neodymium myristate 3 ʻano o ka honua wela stabilizers, myristic acid rare earth composite heat stabilizers maikaʻi ka thermal stabilization, static and dynamic thermal stabilizers ʻO 120, 60min, kēlā me kēia, a hiki ke pale i ka waihoʻoluʻu mua o ka PVC; composite rare earth system of the processing of rheological properties of the system better than the ʻO ka composite rare earth system ua ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻoponopono ʻana i nā waiwai rheological ma mua o ka ʻōnaehana paʻakai alakaʻi, ʻo ka ikaika tensile, elongation ma ka haki a me ka haki ʻana ua hoʻohālikelike ʻia me ka ʻōnaehana paʻakai. , a ʻoi aku ka ikaika o ka hopena ma mua o ka ʻōnaehana paʻakai alakaʻi.

ʻO ka mālama ʻana i ka ʻili o kēlā me kēia lā me ka holoi ʻana i ka maka, ka ʻili ʻili, nā mea hoʻohui meaʻai, nā mea ʻono meaʻai, ke kūkulu ʻana i nā mea hoʻonaninani wela, loaʻa ko lākou kiʻi, ua uhi ʻia ka hoʻohana ʻana o ka myristic acid i nā ʻāpana āpau o ko mākou ola.

MLoaʻa ka yristic acid i kēia manawa no ke kūʻai ʻana ma Xiʻan Biof Bio-Technology Co., Ltd., e hāʻawi ana i nā mea kūʻai aku i kahi manawa e ʻike ai i nā pono o ka myristic acid ma kahi ʻano leʻaleʻa a hiki ke loaʻa. No ka 'ike hou aku, e kipahttps://www.biofingredients.com..

ʻIke pili:

E:Winnie@xabiof.com
WhatsApp: +86-13488323315

""


Ka manawa hoʻouna: Iulai-26-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

HANA HANA O NA HANA HANA