ʻO ka Miraculous Liposome Polygonum Multiflorum me nā lāʻau lapaʻau lehulehu

ʻO nā liposome nā nano-particles hollow spherical i hana ʻia me nā phospholipids, aia nā mea ikaika - nā huaora, nā minela a me nā micronutrients. Hoʻopili ʻia nā mea hana a pau i loko o ka membrane liposome a laila hāʻawi pololei ʻia i nā keʻena koko no ka lawe koke ʻana.

ʻO Polygonum multiflorum ka aʻa tuberous o polygonum multiflorum. He ʻawaʻawa, ʻono, astringent a mehana ma ke ʻano, a no ke ake, puʻuwai a me nā meridian puʻupaʻa, a loaʻa nā hopena o ka tonifying essence a me ke koko, hānai koko a hoʻokuʻu i ka makani, hoʻomaʻemaʻe i ka ʻōpū a hoʻomaha i ka ʻōpū.

Hoʻohana ʻia ka Polygonum multiflorum ma ke ʻano he lāʻau lapaʻau me kona aʻa tuberous maloʻo, ʻo ia ka ʻawaʻawa, ʻono, astringent a me ke ʻano mahana. Hiki ke hoʻohana ʻia i loko o ka decoction, ka ʻaila, ka waina a i ʻole nā ​​​​palapala a me ka pauka; Hiki ke hoʻohana ʻia ma waho: ka holoi ʻana i ka decoction, wili a hoʻolaha a hoʻopiha paha.

He ʻawaʻawa ka Polygonum Multiflorum, astringent a mehana iki, ma hope o ka ʻōnaehana ʻono a hoʻohui, i loko o ke ake a me nā puʻupaʻa, e pōmaikaʻi ai i ke ʻano a me ke koko, ʻoluʻolu i ke ʻano, a ʻaʻole momona. ke ola o ka laau lapaau. Herbal puke ua hoʻopaʻa 'ia i loko o ka polygonum multiflorum ate a me ka puʻupaʻa,ʻeleʻele lauoho, akā, e like me ka mea kākau ka hoao ana, kona lauoho mea i emi loa ma mua o ka malama ana i ka palupalu melemele lauoho, slender, lauoho poho hopena.

Hiki i ka Polygonum multiflorum ke hānai i ke ake a me ka puʻupaʻa. ʻO ke ake a me ka puʻupaʻa nā ʻāpana koʻikoʻi o ke kino o ke kanaka, ʻo ka ate ka excretory nui a ʻo ka puʻupaʻa ka wai nui a me ka wai. Hiki i nā protein, nā amino acids a me nā ʻano trace like ʻole i loko o ka polygonum multiflorum ke hānai i ke ake a me nā puʻupaʻa a hoʻonui i kā lākou hana metabolic. No laila, ʻo ka ʻai ʻana i ka polygonum multiflorum ka hopena o ka pale ʻana i ke ake a me ka tonifying i ke kīpē.

Loaʻa ka Polygonum multiflorum i ka hopena o ka lohi ʻana i ka ʻelemakule. Hiki i nā polysaccharides, paeoniflorin, flavonoids a me nā mea ʻē aʻe i loko o ka polygonum multiflorum hiki ke hoʻolōʻihi i ke kaʻina hana o ka ʻelemakule cellular i kekahi ʻano a hoʻemi i ka ʻike o nā radical manuahi i loko o ke koko. I ka manawa like, hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka hana o ka collagen i loko o ke kino, hoʻomaikaʻi i ka ʻili o ka ʻili a me ka elasticity, i ʻoi aku ka ʻōpio a me ka paʻa o ka ʻili.

Hiki i ka Polygonum multiflorum ke hoʻomaikaʻi i ka hiamoe a hoʻoponopono i ke ʻano. Hiki i nā ʻano amino acid i loko o ka polygonum multiflorum ke hoʻoikaika i ka synthesis o nā neurotransmitters, hoʻoponopono i ka hiamoe a me ke ʻano o ke kino. Hiki i ka hoʻohana lōʻihi ʻana i ka polygonum multiflorum ke kōkua i ka hoʻomaha ʻana i ka hopohopo, ka makaʻu a me ka hiamoe, a hoʻomaikaʻi i ke kūlana noʻonoʻo o kekahi.

Loaʻa i ka Polygonum multiflorum nā waiwai hoʻoikaika kino. Hiki i nā polysaccharides, flavonoids a me nā alkaloids i loko o ka polygonum multiflorum ke hoʻoikaika i ka hana pale i loko o ke kino a hoʻomaikaʻi i ke kūpaʻa o ke kino. I ka manawa like, loaʻa iā ia nā hopena anti-fatigue a me nā anti-radiation, hiki ke hōʻemi pono i ka hana a me ke kaumaha o ke ola a me ka pōʻino.

I ka hopena, loaʻa i ka polygonum multiflorum nā hopena pharmacological like ʻole a hoʻohana nui ʻia i nā keʻena lāʻau lapaʻau Kina, a me nā ʻano o ka cosmetology a me ka mālama olakino. Eia nō naʻe, he mea nui e hoʻomaopopo i nā hiʻohiʻona polygonum multiflorum a me nā hopena ʻaoʻao e pale aku i ka pōʻino pono ʻole ma mua o ka hoʻohana ʻana.

c


Ka manawa hoʻouna: Jun-07-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

HANA HANA O NA HANA HANA