He aha ka Dihydroquercetin i hoʻohana ʻia no?

Ma ka hohonu o nā mauna ʻo Changbai, mālama ke ʻano i kahi huna kūikawā: dihydroquercetin. ʻO kēia ʻano kumu i lawe ʻia mai nā aʻa o ka larch kahiko i ʻoi aku ma mua o kahi mea kūlohelohe maʻamau. He makana makamae ia mai ke kino ia kakou, nona ka mea pohihihi a me ka mana o ke ola.

ʻO ka dihydroquercetin,he bioflavonoid kūikawā, he alakaʻi i ka ʻohana vitamina a hāʻawi i kahi ʻano o nā pono olakino kupaianaha.

落叶松提取物
黄绿

I. Ka hopena antioxidant ikaika

 ʻO ka dihydroquercetinloaʻa nā waiwai antioxidant maikaʻi loa. I loko o ko mākou kino, hoʻohua mau ka hopena o ka oxidation i nā radical manuahi, a hiki i nā radical manuahi ke hoʻopōʻino i nā cell a hoʻoulu i nā pilikia olakino like ʻole e like me ka ʻelemakule, ka mumū, a me nā maʻi cardiovascular. Hiki i ka dihydroquercetin ke hoʻopau maikaʻi i nā radical manuahi a pale i nā cell mai ka pōʻino oxidative. ʻOi aku ka ikaika o kona mana antioxidant ma mua o ka nui o nā antioxidants maʻamau e like me ka huaora C a me ka huaʻa E. Ma ka ʻohi ʻana i nā radical manuahi, kōkua ka dihydroquercetin i ka mālama ʻana i nā hana physiological maʻamau o ke kino, hoʻopaneʻe i ke kaʻina hana ʻelemakule, a mālama i ke olakino a me ka elasticity o ka ʻili.

II. Ka pale ʻana i ka maʻi cardiovascular

No ke olakino maʻi cardiovascular, he hana koʻikoʻi ka dihydroquercetin. Hiki iā ia ke hoʻemi i ka cholesterol a me ka triglyceride i loko o ke koko a hoʻemi i ka pilikia o ka atherosclerosis. I ka manawa like, hiki i ka dihydroquercetin ke hoʻonui i nā kīʻaha koko, hoʻohaʻahaʻa i ke koko, a hoʻomaikaʻi i ke kahe koko. He koʻikoʻi maikaʻi kēia no ka pale ʻana i ka hanana a me ka ulu ʻana o nā maʻi cardiovascular. Eia kekahi, hiki iā ia ke hōʻemi i ka platelet aggregation a me ka hiki ke thrombosis, e pale hou aku i ka ʻōnaehana cardiovascular.

III. Ka hopena anti-inflammatory

ʻO ka hū ʻana he pane pale ʻole ia o ke kino i nā mea hoʻouluulu like ʻole, akā hiki i ka ʻeha nui ke hōʻeha i ke kino. He hopena anti-inflammatory koʻikoʻi ka Dihydroquercetin. Hiki iā ia ke kāohi i ka hana ʻana o nā mea inflammatory a hoʻemi i nā hopena inflammatory. No kekahi mau ma'i inflammatory mau e like me ka arthritis a me enteritis, loa'a paha i ka dihydroquercetin kekahi hopena therapeutic adjuvant. Ma ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻōnaehana pale, kōkua ka dihydroquercetin i ka mālama ʻana i ka pale pale o ke kino a hōʻemi i ka pōʻino o ka mumū i ke kino.

IV. Ka hopena anti-tumor

I nā makahiki i hala iho nei, ua ʻike ʻia nā haʻawina ʻo ka dihydroquercetin kekahi mau antitumor. Hiki iā ia ke pale i ka ulu ʻana a me ka hoʻonui ʻana o nā pūnaewele tumora a hoʻoulu i ka apoptosis cell tumor. I ka manawa like, hiki i ka dihydroquercetin ke hoʻonui i ka pale o ke kino a hoʻomaikaʻi i ka hiki ke antitumor. ʻOiai ʻo ka noiʻi e pili ana i ka hopena antitumor o dihydroquercetin aia nō i ka pae mua, hāʻawi kēia ʻike i nā manaʻo a me nā kuhikuhi hou no ka mālama ʻana i nā maʻi maʻi.

Ma muli o ka antioxidant a me nā hopena anti-inflammatory o dihydroquercetin, ua hoʻohana nui ʻia i ke kahua o nā mea hoʻonaninani. I nā huahana mālama ʻili, hiki i ka dihydroquercetin ke kōkua i ke kūʻē ʻana i ka pōʻino o nā radical manuahi a hoʻemi i nā hōʻailona o ka ʻelemakule o ka ʻili e like me nā wrinkles a me ka sagging. Hiki iā ia ke hōʻemi i ka ʻili ʻili a hoʻomaikaʻi i ka ʻili paʻakikī. ʻO ka hoʻohui ʻana i ka dihydroquercetin i nā mea hoʻonaninani ʻaʻole hiki ke hoʻomaikaʻi wale i ka maikaʻi o nā huahana akā hoʻokō pū i nā koi o nā mea kūʻai aku no nā mea kūlohelohe a palekana.

I ka hopena,dihydroquercetin, he extract of larch, he nui nā hana koʻikoʻi. ʻO kāna antioxidant, pale cardiovascular, anti-inflammatory, antitumor a me nā hopena ʻē aʻe i lawe mai i nā pono he nui i ko mākou olakino. Me ka hoʻomau mau ʻana o ka noiʻi ʻepekema, manaʻo ʻia e ʻike ʻia nā hana hou aku o ka dihydroquercetin, e hāʻawi nui ana i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke olakino kanaka a me ka maikaʻi o ke ola.

 

ʻIkepili pili:

XI'AN BIOF BIO-TECHNOLOGY CO.,LTD

Email: Winnie@xabiof.com

Kelepona/WhatsApp: +86-13488323315

Pūnaewele:https://www.biofingredients.com

 

 


Ka manawa hoʻouna: Sep-05-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

HANA HANA O NA HANA HANA