He aha ka Fig Extract i hoʻohana ʻia no?

I loko o ka waihona waiwai o ke ʻano, mahalo nui ʻia nā fiku no ko lākou ʻono kūʻokoʻa a me ka waiwai waiwai nui. Ahua fiku, ka mea, condenses i ke kumu o ka fiku a hōʻike i ka nui kamahaʻo hopena.

无花果
棕色粉末3

Ka hopena antioxidant

Kohi fikuHe waiwai ia i nā mea antioxidant like ʻole e like me polyphenols a me flavonoids. Hiki i kēia mau antioxidants ke hoʻopau i nā radical manuahi i loko o ke kino a hoʻemi i ka pōʻino i hana ʻia e ke koʻikoʻi oxidative i nā cell. Ma ka ʻai ʻana i ka hua fiku, hiki i kekahi ke hoʻonui i ka mana antioxidant o ke kino, hoʻopaneʻe i ke kaʻina hana ʻelemakule, a hoʻemi i ka pilikia o nā maʻi maʻi.

No ka laʻana, loaʻa i nā polyphenols ka hana antioxidant ikaika a hiki ke kāohi i nā hopena peroxidation lipid a pale i ka pono o nā membrane cell. Hiki i nā Flavonoids ke hoʻopaʻa i nā radical manuahi, hoʻemi i ka pōʻino oxidative, a loaʻa pū kekahi i nā hopena anti-inflammatory a me antibacterial.

Ka hopena hoʻoponopono kino

He hopena hoʻoponopono maikaʻi nō hoʻi ka extract fig i ka ʻōnaehana pale. Hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka palekana o ke kino a hoʻomaikaʻi i ke kūʻē o ke kino i nā maʻi. Ua hōʻike ʻia nā haʻawina e hiki i kekahi mau mea i loko o ka extract fig ke hoʻoulu i ka hana o nā cell immune a hoʻoikaika i ka huna ʻana o nā mea pale, a laila e hoʻonui ai i ka hana o ka ʻōnaehana pale.

Ka hopena hypoglycemic

No nā poʻe maʻi maʻi maʻi maʻi, he lāʻau hoʻohui maikaʻi paha ka extract fig. Ua ʻike ʻia ka noiʻi ʻana he hopena hypoglycemic kekahi mau mea i loko o ka extract fig. Hiki i kēia mau mea ke keʻakeʻa i ka ʻai ʻana a me ka absorption o nā kalapona i loko o ka ʻōpū a hoʻemi i ka piʻi ʻana o ke kō koko. I ka manawa like, hiki iā lākou ke hoʻoikaika i ka huna ʻana o ka insulin a hoʻonui i ka uptake a me ka hoʻohana ʻana i ka glucose e nā cell, a laila e hōʻemi i ke kiʻekiʻe o ke koko.

Eia kekahi, hiki i ka extract fig ke hoʻomaikaʻi i ka lipid metabolism o nā maʻi maʻi maʻi, hoʻemi i ka cholesterol a me nā pae triglyceride, a hoʻemi i ka hopena o nā maʻi cardiovascular.

Ka hopena antitumor

Hōʻike pū ʻia ka lāʻau fig i kekahi mea hiki i ka antitumor. Ua hōʻike ʻia nā haʻawina e hiki i kekahi mau mea i loko o ka extract fig ke keʻakeʻa i ka ulu a me ka hoʻonui ʻana o nā cell tumor. Hiki i kēia mau ʻāpana ke hoʻoulu i ka apoptosis cell tumor a pale i ka metastasis a me ka hoʻolaha ʻana o nā cell tumor.

Hoʻopalekana i ke ake

He mea koʻikoʻi ke akepaʻa i loko o ke kino o ke kanaka, a he hopena hoʻi ka pale o ke ake. Hiki iā ia ke hōʻemi i ke koʻikoʻi oxidative a me ka mumū i loko o ke ake a pale i ke ʻano a me ka hana o nā pūpū ate. Ua ʻike nā haʻawina e hiki ke hoʻemi i nā pae o ka alanine aminotransferase a me ka aspartate aminotransferase i loko o ka serum. ʻO kēia mau hōʻailona ʻelua he mau hōʻailona koʻikoʻi e hōʻike ana i ke kiʻekiʻe o ka pōʻino o ke ake.

Eia kekahi, hiki i ka extract fig ke hoʻoikaika i ka hana hou ʻana a me ka hoʻoponopono ʻana i nā pūnaʻi ate a hoʻomaikaʻi i ka hiki ke metabolic o ke ake.

Nā hopena ʻē aʻe

Eia kekahi, loaʻa i ka extract fig he antibacterial, antiviral, a me nā hopena anti-inflammatory. Hiki iā ia ke pale i ka ulu ʻana o nā maʻi like ʻole a me nā maʻi maʻi a hoʻemi i ka mumū, a loaʻa kekahi hopena therapeutic i kekahi mau maʻi maʻi a me nā maʻi ʻeha.

I ka hopena,hua fikuhe nui nā hopena kupaianaha, me ka antioxidant, ka hoʻoponopono immune, hypoglycemic, antitumor, pale ate, a me nā mea ʻē aʻe. Me ka hoʻomau mau ʻana o ka noiʻi ʻepekema, ʻoi aku ka nui o nā hopena o ka hua fiku i manaʻo ʻia e ʻike ʻia. I ke ola o kēlā me kēia lā, hiki iā mākou ke ʻai pono i ka hua fiku e hāpai i ke olakino maikaʻi. Eia naʻe, pono e hoʻomaopopo ʻia ʻaʻole hiki ke hoʻololi i ka lāʻau lapaʻau i ka extract fig. Inā he maʻi kou, pono ʻoe e ʻimi i ka lāʻau lapaʻau i ka manawa a hahai i ka ʻōlelo a ke kauka no ka mālama ʻana.

ʻIkepili pili:

XI'AN BIOF BIO-TECHNOLOGY CO.,LTD

Email: Winnie@xabiof.com

Tel/WhatsApp:+86-13488323315

Pūnaewele:https://www.biofingredients.com


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-30-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

HANA HANA O NA HANA HANA