A Downbeat Whitening King Tranexamic Acid Powder

Tranexamic acid, e taʻua foi o le coagulant acid ma le tranexamic acid, o se amino acid synthetic, e masani ona faʻaaogaina ile falemaʻi e avea o se vailaʻau faʻamaʻi ma faʻamaʻi, faʻaaogaina i taotoga, vailaʻau i totonu, urology, obstetrics ma gynecology mo togafitiga o ituaiga eseese o le toto. fa'ama'i ma le tafetoto fa'afuase'i i le taimi o taotoga.

 

O le mea moni, o le Tranexamic acid ua faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻamaʻi mo se taimi umi i le taimi ua tuanaʻi, aemaise lava pe a maeʻa taʻaloga taʻavale, lea e le mafai ai e le tino o le tino ona ausia le manaʻoga o le hemostasis, ma le faʻaaogaina o le Tranexamic acid mo le e mafai ona vave galue le nofoaga o le toto e taofi le tafe toto.

 

Ina ua maeʻa suʻesuʻega loloto, na maua ai le Tranexamic acid e mafai ona fesoasoani i le paʻepaʻe o le paʻu aua e mafai ona taofia le gaosiga o le melanin.

 

I luga o o tatou paʻu, o vaega pisipisia e sili atu le numera o sela o loʻo i totonu o se tulaga faʻafefe pe a faʻatusatusa i le paʻu masani, ma maua ai se lanu pogisa. E tusa lava pe taʻu atu ia te oe o sela iinei o loʻo mumu, o le mumu o le cellular e le o se mea e masani ona tatou vaʻaia i o tatou mata le lavalava. E tupu mai ni pona ona o sela e gaosia le melanin i lenei vaega o le tino o loo i ai i se tulaga o gaioiga i aso taitasi ma o lea e faia ai pea le melanin. O le mea lea, na o le aveesea poʻo le talepeina o le melanin naʻo ia e le mafai ona foia le mafuaʻaga o maʻi. Ae ui i lea, o le Tranexamic Acid o se vailaʻau e mafai ona galue tuusaʻo i luga o le mumū i le vaega o maʻi ma faʻalavelaveina le gaioiga o sela e gaosia ai le melanin, ma faʻamalieina ai le mafuaʻaga o maʻi.

 

O le a la le aoga o le Tranexamic acid?

Muamua, faʻatusatusa i mea masani paʻepaʻe, o le tranexamic acid e maualuga le mautu, e faʻasaʻo i le acidity ma le alkalinity, ma e le faigofie ona aʻafia i le siosiomaga vevela. Leai se mana'oga mo le puipuiga o le avefe'au, e le afaina i le fa'aleagaina o le fa'aogaina, mea e le fa'aosofia.

Lona lua, e galue tuusao ma vave. O le faiga o le paʻu e faigofie ona mitiia e mafai ona faʻalavelave saʻo le faʻagaoioia o melanocytes, faʻaleleia le tulaga malosi o le melanin. O lona uiga malu, e le fa'aitaita'i e fetaui lelei mo le fa'aitiitiga o togi, pa'epa'e ma fa'apaleni le lagona atoa ole sa'o ole lanu pa'u. I le faʻaopoopoga i le faʻaitiitia o le togi, o le Tranexamic Acid e faʻaleleia atili ai le manino atoa o le paʻu o le paʻu ma le faʻaleagaina, tuʻuina atu i le paʻu se'fa'amasina'aafiaga pa'epa'e.

 

Fa'afoma'i, o le Tranexamic acid e mafai ona inu tautala, tui, pe tu'u sa'o fo'i ile nofoaga o ta'otoga ile taimi ole taotoga. O auala uma ia e tatala ai le faitoto'a i le fa'anatinati, fa'ai'uga mata'utia.

 

Peitaʻi, o se vailaau e oona. E le o le galuega autu a Tranexamic acid e taofi ai le toto? A alu mamao tele, o le itu e sau ai o se vaega itiiti o uso, e le o se mea lelei.

 

Ole fa'aogaina ole Tranexamic acid ua fa'amaonia e toetoe lava leai ni a'afiaga leaga. O le mamafa mole o le Tranexamic acid e naʻo le 157 daltons, ma soʻo se mole i lalo ole 500 daltons e mafai ona faʻaaogaina e le paʻu. e tatala.

 

Na'o, Tranexamic acid o se vai-soluble mea, ma o le pa'u e foliga mai e sili atu ona mitiia ga'o-soluble mea, ona o lenei, o le absorption o oloa Tranexamic acid atonu e le vave tele. Ae o taunuuga lelei e aoga le faʻatali, faʻagasolo malie, faʻagesegese le aoga, o le a le faigata tele le paʻu.

 

Tranexamic acido lo'o avanoa nei mo le fa'atau i Xi'an Biof Bio-Technology Co., Ltd., ma ofoina atu i tagata fa'atau le avanoa e tofo ai i fa'amanuiaga otranexamic acidi se faiga manaia ma faigofie ona maua. Mo nisi fa'amatalaga, asiasihttps://www.biofingredients.com..

Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i:

E:Winnie@xabiof.com
WhatsApp: +86-13488323315


Taimi meli: Iul-26-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA