Acetyl Octapeptide-3: Ose mea e fa'amanino ai le matua

Acetyl Octapeptide-3 o se faʻataʻitaʻiga o le N-terminal o le SNAP-25, lea e auai i le tauvaga a le SNAP-25 i le nofoaga o le faʻalavelave faʻafefe, ma aʻafia ai le fausiaina o le lavelave. Afai e faʻalavelave teisi le faʻalavelave faʻafefe, e le mafai e vesicles ona faʻamalolo lelei neurotransmitters, e mafua ai le faʻavaivaia o maso; puipuia o le fausia o maanuminumi. Faʻaitiitia le loloto o maanuminumi e mafua mai i le faʻaitiitia o maso o foliga faʻaalia, aemaise lava ile muaulu ma tafatafa o mata. O se mea e sili atu le saogalemu, taugofie i le botulinum toxin lea e taulai i le lotoifale le faiga o le maanuminumi i se auala e matua ese lava. faataamilo i le muaulu ma mata. Faʻaopoopo le 0.005% i le vaega mulimuli o le gaosiga o mea teuteu, ma le maualuga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le 0.05%.

O se tasi o faʻamanuiaga o le Acetyl Octapeptide-3 o lona mafai lea e faʻatatau i laina faʻaalia e mafua mai i foliga fai soo e pei o le ataata poʻo le faauu. E ala i le taofiofia o maso faʻamaʻi, o lenei peptide e mafai ona fesoasoani e faʻalelei nei laina lelei, ma tuʻu ai le paʻu e laʻititi ma sili atu le olaola.

I le faaopoopo atu i ona aoga e faʻaitiitia ai le maanuminumi, o le Acetyl Octapeptide-3 foi e faʻafefe ma faʻamalosi le paʻu. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, e fesoasoani e faʻaleleia le tino atoa o le paʻu ma le elasticity mo se lalelei sili atu o le talavou, susulu.

O le isi faʻamanuiaga o le Acetyl Octapeptide-3 o lona uiga agamalu. E le pei o isi mea e fa'afefe ai le soifua matua e ono fa'aita ai le pa'u, o lenei peptide e fa'amalieina lelei e le tele o ituaiga pa'u, ma fa'atatau mo tagata e ma'ale'ale pa'u.

A oʻo mai i le faʻapipiʻiina o le Acetyl Octapeptide-3 i totonu o lau faʻasologa o le tausiga o le paʻu, o loʻo i ai le tele o oloa o loʻo i ai lenei mea malosi. Mai serum i kulimi, o loʻo i ai le tele o filifiliga e fesoasoani ia te oe e selesele ai faʻamanuiaga o lenei peptide mataʻutia.

Tu'ufa'atasia le Acetyl Octapeptide-3 i lau Fa'asologa o le Tausiga Pa'u

O le Acetyl Octapeptide-3 o se mea faʻamalosi malosi e mafai ona maua i le tele o mea tau paʻu, e aofia ai kulimi, serums, ma moisturizers. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le Acetyl Octapeptide-3 i lau faʻasologa o le tausiga o le paʻu, e iai nai mea e teu i lou mafaufau.

Muamua, e taua le filifilia o oloa o loʻo i ai se faʻatonuga lava o le Acetyl Octapeptide-3 ina ia aoga. Vaavaai mo oloa o loʻo i ai a itiiti ifo i le 5% le faʻaogaina o le mea e faʻaogaina e vaʻai ai iʻuga iloga.

Lona lua, e taua tele le mulimulita'i i se faiga faifaipea o le tausiga o le pa'u ina ia iloa ai le aoga o le Acetyl Octapeptide-3. O lona uiga e fa'amama lou pa'u fa'alua i le aso, fa'aaoga se toner e fa'apaleni ai le maualuga o le pH o lou pa'u, ma fa'aaoga se fa'asusu fa'atasi ma le Acetyl Octapeptide-3 e fai ma vaega o au masani i aso uma.

Ma le mea mulimuli, e taua le onosaʻi pe a tuʻufaʻatasia le Acetyl Octapeptide-3 i totonu o lau faʻasologa masani. E ui o nisi tagata e mafai ona vaʻaia iʻuga i ni nai vaiaso, e mafai ona oʻo atu i ni nai masina e vaʻai ai i le atoatoa o aoga o le vailaʻau. Ia ogatasi ma au masaniga ma tuu atu i lou pa'u se taimi e fetuunai ai.

Acetyl Octapeptide-3 o se suiga i le tausiga o le paʻu. O lenei peptide malosi e taulaʻi maanuminumi, laina lelei ma laina faʻaaliga, e maua ai se mea e le faʻafefeteina i togafitiga faʻamaʻi faʻamaʻi. Pe o e su'e e fa'alelei vae o le crow, fa'amalulu muaulu maanuminumi, po'o le fa'aleleia atili o le tino o lou pa'u, o le Acetyl Octapeptide-3 e mafai ona suia le lanu o lou pa'u.

E pei o so'o se mea mo le tausiga o le pa'u, e taua le onosa'i ma pipi'i i faiga masani i aso uma. Aʻo mafai e le Acetyl Octapeptide-3 ona tuʻuina atu iʻuga mataʻina, e le o se faʻaleleia vave. E ala i le tuʻufaʻatasia o lenei mea faʻapitoa i totonu o lau faʻatonuga o le tausiga o paʻu i aso taʻitasi, e mafai ona e faʻateleina atili ma sili atu ona lalelei.

I le faaiuga, o le Acetyl Octapeptide-3 o se mea aoga e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia faʻailoga o le matua ma faʻalauiloa le paʻu talavou. E ala i le filifilia o oloa e lava le faʻaogaina o le mea e faʻaoga, mulimuli i se faiga faifaipea o le tausiga o le paʻu, ma le onosaʻi, e mafai ona e faʻaogaina le Acetyl Octapeptide-3 i totonu o lau faʻasologa masani o le tausiga o le paʻu ma fiafia i le tele o faʻamanuiaga.

svfdb


Taimi meli: Apr-09-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA