Copper Peptides: Le Fetu Si'itia ile Tausiga Pa'u ma Tua atu

I tausaga talu ai nei,peptides kopaua tula'i mai e avea o se fa'ailoga taua i le tausiga o le pa'u, e tosina mai ai tagata fa'atau ma tagata su'esu'e. O nei meaola laiti, e aofia ai ion apamemea e fusifusia i filifili peptide, e faʻamanatuina mo lo latou gafatia e toe faʻafouina le paʻu, lagolagoina le faʻamalolo manuʻa, ma ofoina atu le tele o isi faʻamanuiaga faʻalesoifua maloloina. O lenei tusiga e suʻesuʻe i le saienisi i tua atu o peptides kopa, o latou faʻaoga i le tausiga o le paʻu ma vailaʻau, ma le lumanaʻi manuia latou te umia.

蓝铜胜肽粉末
蓝铜胜肽粉末-1

Le Saienisi i TuaPeptides Kopa

O peptide apamemea o ni fa'alavelave fa'anatura o ion apamemea ma peptide - filifili pupuu o amino acids. O le peptide muamua i lenei tulaga o le GHK-Cu, o se mole suʻesuʻe lelei e iloa mo lona toe faʻafouina o le paʻu. O le kopa lava ia e iai sona sao taua i le tele o gaioiga olaola, e aofia ai le tuʻufaʻatasia o le collagen ma le elastin, polotini taua mo le fausaga o le paʻu ma le elasticity.

I totonu o le tino, o le kopa o se cofactor taua mo le tele o enzymes e faafaigofie ai galuega eseese o le tino. Pe a tuʻufaʻatasia ma peptides, e talitonu le kopa e faʻaleleia lona gafatia e faʻaleleia ai le telefoni feaveaʻi ma faʻaitiitia ai le mumū. O le fesoʻotaʻiga i le va o le kopa ma le peptides e maua ai se faʻalapotopotoga malosi e mafai ona faʻamalosia le tele o auala olaola.

Talosaga Tausi Pa'u

1. Faamanuiaga Anti-Aging

O se tasi o talosaga sili ona manaia opeptides kopao lo'o i totonu o le puipuiga o le pa'u matua. O suʻesuʻega ua faʻaalia e mafai e le GHK-Cu ona faʻaosofia le gaosiga o le collagen, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai foliga o laina lelei ma maanuminumi. E faʻamalosia ai foʻi le tuʻufaʻatasia o glycosaminoglycans, e pei o le hyaluronic acid, lea e fesoasoani i le faʻamamaina o le paʻu ma le mausali.

E tele suʻesuʻega ua faʻamaonia ai le aoga o peptides kopa i le faʻaleleia atili o le paʻu ma faʻaitiitia faʻailoga o le matua. O se suʻesuʻega iloga na lolomiina i le Journal of Cosmetic Dermatology na maua ai o togafitiga peptide apamemea na mafua ai le faʻaleleia atili o le paʻu o le paʻu ma le faʻaitiitia o maanuminumi pe a uma le 12 vaiaso o le faʻaaogaina.

2. Faamaloloina o Manu'a

O peptide apamemea ua faʻapupulaina foi le gauai mo la latou matafaioi i le faʻamalolo manuʻa. O lo latou gafatia e faʻavavevave le toe faʻaleleia o aano ma faʻaitiitia le maʻila e faʻatauaina ai i fomaʻi ma cosmetic dermatology. E ala i le faʻalauiloaina o femalagaiga ma le faʻateleina o fibroblasts-sela taua mo le toe faʻaleleia o manuʻa - peptides apamemea e faʻafaigofie ai le vave faʻamalolo ma sili atu mea teuteu.

O se su'esu'ega fa'afoma'i na lipotia i le Wound Repair and Regeneration na fa'aalia ai o le fa'aogaina o peptides kopa e mafai ona fa'aleleia ai le fa'amaloloina o le ma'i suka ma isi manu'a tumau. O lenei su'esu'ega e fa'ailoa mai ai e mafai e peptide apamemea ona faia se sao i le togafitia o tulaga pa'u eseese i tua atu o popolega fa'alelei.

3. Meatotino Anti-Inflammatory

O le fulafula o se fa'afitauli masani i le tele o tulaga o le pa'u, e aofia ai siama ma rosacea. O peptide apamemea ua faʻaalia le folafolaga i le faʻaitiitia o le mumū, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le mumu ma le ita. O lo latou gafatia e fa'afetaui tali fa'aleaga ua avea ai i latou ma filifiliga aulelei mo fa'atulagaga e fa'atatau i le pa'u ma'ale'ale po'o le mu.

Aafiaga Lautele ma Fa'atonuga i le Lumana'i

I tua atu o le tausiga o le paʻu, o peptides apamemea o loʻo faia laa i isi vaega o vailaʻau ma le soifua maloloina. O suʻesuʻega o loʻo suʻesuʻeina lo latou gafatia i le togafitia o faʻamaʻi neurodegenerative, ona o la latou matafaioi i le faʻalauiloaina o le telefoni feaveaʻi ma puipuia mai faʻamaʻi faʻamaʻi. O suʻesuʻega muamua o loʻo fautua mai aipeptides kopae mafai ona i ai ni meatotino neuroprotective, e ui lava e manaʻomia nisi suʻesuʻega e malamalama atoatoa ai i lo latou aʻafiaga i lenei matata.

1. Fa'ama'i Neurodegenerative

O loʻo suʻesuʻeina peptides apamemea mo o latou aoga aoga i le puleaina o tulaga neurodegenerative e pei o le faʻamaʻi o le Alzheimer ma le maʻi o Parkinson. Ole malosi ole peptide e fa'aitiitia ai fa'ama'i fa'ama'i ma fa'aolaina le ola ola e mafai ona ofoina atu ni auala fou mo le atina'eina o togafitiga.

2. Tuputupu Laulu

O le faʻaaogaina o peptides apamemea i oloa tausiga o lauulu o se isi atinaʻe fiafia. O lo latou gafatia e fa'aosofia ai follicles lauulu ma fa'aolaina le tuputupu a'e o lauulu o lo'o su'esu'eina, ma nisi o su'esu'ega muamua o lo'o fautua mai ai a'afiaga aoga. O loʻo suʻesuʻeina pea auala tonu, ae o le gafatia mo togafitiga fou mo le paʻu o lauulu e faʻamoemoeina.

Tulaga o Maketi ma le fiafia o tagata fa'atau

O le faʻatupulaia o le fiafia i peptides kopa ua mafua ai le faʻateleina o oloa o loʻo i ai nei mea i le maketi matagofie ma le soifua maloloina. Mai sua ma kulimi maualuga e o'o atu i togafitiga fa'atau, ua fa'ateleina le tosina atu o tagata fa'atau i fa'amanuiaga fa'asaienisi o peptide apamemea. A'o fa'atupula'ia le fa'alauiloa ma aga'i i luma su'esu'ega, e foliga mai o le a avea peptide 'apamemea ma mea fa'apitoa i mea fa'alelei ma togafitiga.

Ae ui i lea, e tatau i tagata faʻatau ona faʻafesoʻotaʻi oloa mapeptides kopama le fa'aeteete, fa'amautinoaina o lo'o fa'aogaina i fa'atonuga talafeagai ma fa'atulagaina. E ui o peptides apamemea ua faʻaalia le tele o faʻamanuiaga, e mafai ona eseese iʻuga taʻitasi, ma o le lelei o oloa i luga o le maketi e mafai ona matua ese.

Fa'ai'uga

Copper peptides o loʻo i luma o se galu fou o le tausiga o le paʻu ma suʻesuʻega faʻafomaʻi, e ofoina atu avanoa fiafia mo le faʻaleleia o le soifua maloloina o le paʻu ma faʻatalanoaina tulaga faʻafomaʻi eseese. Faatasi ai ma suʻesuʻega faʻaauau ma faʻatupulaia le fiafia o tagata faʻatau, ua faʻatulagaina peptides apamemea e faia se sao taua i le lumanaʻi o togafitiga faʻalelei ma togafitiga. A'o fa'aauau pea ona fa'aalia e le saienisi le gafatia atoatoa o nei mole mata'ina, e ono va'aia e le lalolagi nisi fa'aoga fou ma fa'amanuiaga i tausaga a sau.

 

Fa'amatalaga Fa'afeso'ota'i:

XI'AN BIOF BIO-TECHNOLOGY CO.,LTD

Email: jodie@xabiof.com

Telefoni/WhatsApp:+86-13629159562

Upega tafa'ilagi:https://www.biofingredients.com


Taimi meli: Aukuso-30-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA