E lelei le fa'aogaina o le ceramide i aso uma?

Ceramideso se vaega taua o le soifua maloloina, pa'u talavou. O nei mole o le lipid e masani lava ona maua i le stratum corneum, o le pito pito i fafo o le paʻu, ma e iai sona sao taua i le faatumauina o le pa puipui o le paʻu. A o tatou matutua, e faʻaitiitia le maualuga o le ceramide o le paʻu, e oʻo atu ai i le mago, ita, ma le leiloa o le elasticity. O le malamalama i le taua o ceramides ma tu'ufa'atasia i totonu o le tausiga o le pa'u e mafai ona fesoasoani e toe fa'afo'isia ma tausia le soifua maloloina ma foliga vaaia o o tatou pa'u.

Ceramides e taua tele mo le faʻamautuina o le paʻu o le paʻu o le paʻu, lea e nafa ma le faatumauina o le susu ma puipuia mai faʻalavelave faʻaleagaina. Latou te galulue e ala i le faia o se puipui puipui e fesoasoani e puipuia ai le susu ma puipuia le paʻu mai mea faʻafefe i fafo. A fa'aitiitia le maualuga o le ceramide o le pa'u, o le a fa'afefeteina le pa, ma o'o atu ai i le mago, mumu, ma le fa'ateleina o le ma'ale'ale. E ala i le faaopoopo atu i aiceramides, e mafai ona tatou faʻamalosia le paʻu o le paʻu ma faʻaleleia lona gafatia e taofi le susu, e maua ai le paʻu vaivai, faʻalelei ma sili atu ona faʻafefe.

I le fa'aopoopoina o le fa'atumauina o le pa'u o le pa'u, o ceramides e iai sona sao taua i le lagolagoina o le soifua maloloina o le pa'u. Latou te fesoasoani e faʻatonutonu le suiga o le sela, faʻaleleia le gaosiga o collagen, ma fesoasoani i le puipuiga faʻanatura o le paʻu. E ala i le lagolagoina o nei faiga taua, e mafai ai e ceramides ona fesoasoani i le faaleleia atili o le tino o le pa'u, mausali, ma foliga atoa. E le gata i lea,ceramidesua fa'aalia o lo'o i ai ni mea fa'ama'i fa'ama'i, e fa'amalieina ma fa'afilemuina le pa'u ua ita pe ma'ale'ale.

O se tasi o auala sili ona aoga e faʻapipiʻi ai ceramides i lau faʻasologa masani o le tausiga o le paʻu o le faʻaaogaina lea o oloa faʻapipiʻi ceramide. O nei oloa e aofia ai moisturizers, serums ma kulimi ua saunia faʻapitoa e faʻatumu ma lagolagoina le maualuga o le ceramide masani o le paʻu. Pe a filifilia oloa ceramide, vaavaai mo oloa o loʻo i ai se tuufaatasiga o ituaiga eseese o ceramides, aua e mafai ona maua ai le lagolago atoatoa mo le paʻu o le paʻu. E le gata i lea, o oloa o loʻo iai foʻi isi mea faʻafefete ma faʻaleleia, e pei o le hyaluronic acid ma le cholesterol, e mafai ona faʻaleleia atili ai le paʻu o le ceramides.

Pe a fa'aogaina oloa e fa'asusu ai le ceramide, e taua le fa'aauau pea ona fa'aaogaina e fai ma vaega o lau tausiga o pa'u i aso ta'itasi. O le laasaga muamua o le faʻamamāina lea o lou paʻu ma faʻaaoga se toner, sosoo ai ma le ceramide serum poʻo le moisturizer. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻamautinoa e maua e le paʻu se sapalai faifaipea oceramidese lagolago ai lana pa puipui ma le soifua maloloina atoa. E le gata i lea, o se togafitiga faalevaiaso, e pei o le ceramide-rich mask po o le kulimi i le po, e mafai ona maua atili ai le faʻamamaina ma le fafagaina o le paʻu.

I le fa'aopoopoina i mea fa'apitoa mo le tausiga o le pa'u, o le tu'ufa'atasia o ceramides i au mea'ai e mafai ona lagolago ai le soifua maloloina o le pa'u mai totonu. O mea'ai e maua i le Ceramide, e pei o soya, fuamoa, ma susu, e mafai ona fesoasoani e saunia poloka faufale e mana'omia e lou tino e gaosia ai ana lava ceramides. O le fa'aaofia ai o nei mea'ai i au mea'ai e mafai ona fa'aopoopoina fa'amanuiaga o oloa ceramide autu ma lagolago ai le soifua maloloina atoa o le pa'u ma le fa'amamaina.

E taua le matauina o lena taimiceramidese mafai ona maua ai fa'amanuiaga taua o le pa'u, e le fo'ia uma fa'afitauli o le pa'u. I le fa'aopoopoina o le fa'aopoopoina o ceramides, e taua tele le fa'atumauina o se faiga fa'apitoa mo le tausiga o le pa'u e aofia ai le fa'amama, fa'amama, ma le puipuiga o le la. E le gata i lea, afai e iai ni ou popolega o le paʻu poʻo ni tulaga patino, e pei o le eczema poʻo le psoriasis, ia mautinoa e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻamaʻi e atiaʻe se faiga faʻapitoa mo le tausiga o le paʻu e fetaui ma ou manaʻoga taʻitasi.

I se aotelega, o ceramides o se vaega taua o le soifua maloloina, paʻu talavou. Ceramides e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia foliga o le paʻu ma elasticity e ala i le lagolagoina o le pa puipui o le paʻu, faʻaleleia le faʻamamaina ma faʻaleleia le soifua maloloina o le paʻu. O le tu'ufa'atasia o mea e fa'asusu ai le ceramide i totonu o lau tausiga masani o le pa'u, pe fa'atatau pe ala i mea'ai, e mafai ona maua ai le lagolago atoatoa mo le maualuga o le ceramide masani o lou pa'u. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faifaipea ma se faiga faʻapitoa mo le tausiga o paʻu,ceramidese mafai ona fesoasoani ia te oe e ausia ma faatumauina se foliga maloloina, susulu.

Fa'amatalaga Fa'afeso'ota'i:

XI'AN BIOF BIO-TECHNOLOGY CO.,LTD

Email: summer@xabiof.com

Telefoni/WhatsApp: +86-15091603155

fa'aitula'itusi_20240826121226


Taimi meli: Sep-03-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA