E sili atu le soifua maloloina o Stevia nai lo le suka?

I le malo o mea suamalie, o le fesili tuai pe sili atu le soifua maloloina o le stevia nai lo le suka o loʻo faʻaauau pea ona faʻaosofia le fiafia o tagata soifua maloloina. I le avea ai ma tagata e tu'uina atu mea teuteu ma mea e maua mai i la'au, matou te iloa ai le taua tele o lenei autu, aua e le gata i filifiliga o mea'ai ma meainu ae o lo'o iai fo'i a'afiaga mo le atina'eina o nisi o mea teuteu ma le soifua maloloina.

甜味菊3

Stevia, ose suamalie masani e maua mai lau o le Stevia rebaudiana laau, ua aliaʻe mai o se mea lauiloa i le suka i tausaga talu ai nei. O se tasi o mafuaʻaga autu mo lona faʻalauteleina o le lauiloa o lona maualalo-kalori anotusi. E le pei o le suka, lea e mauoa i kalori ma e mafai ona saofagā tele i le faʻatupuina o le mamafa pe a faʻateleina, o le stevia e ofoina atu se tofo suamalie ma toetoe lava leai se kalori. O le mea lea e avea ai ma se filifiliga manaia mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e pulea o latou mamafa pe faʻatapulaʻa le faʻaogaina o kalori.

O lo'o iai se fa'amanuiaga taua o le stevia nai lo le sukalona aafiaga i le maualuga o le suka toto.O le suka ua iloa e mafua ai le vave oso o le suka i totonu o le toto, e mafai ona avea ma popolega, aemaise lava mo tagata e maua i le maʻisuka poʻo i latou e ono aʻafia i le maʻi. Ae o le Stevia, i le isi itu, e itiiti sona aafiaga i le suka o le toto, ma avea ai ma filifiliga saogalemu mo i latou e manaʻomia le mataʻituina ma pulea le maualuga o le kulukose.

A oo mai isoifua maloloina o nifo, stevia toe faʻaalia lona maualuga. O le suka e ta'uta'ua mo le fa'atupuina o siama leaga i le gutu, e o'o atu ai i le pala o nifo ma lua. Stevia, e le o le cariogenic, e le fesoasoani i nei faʻafitauli o nifo, e ofoina atu se filifiliga sili atu mo le tausia o le tumama.

Ae ui i lea, e taua le maitauina o le stevia e leai ni ona faʻafitauli faʻaletonu. O nisi tagata e ono o'o i se tofo mulimuli pe su'e le tala'aga o le tofo o le stevia e ese mai le suka. E mafai ona afaina ai le tofo atoa ma le fiafia o mea'ai ma meainu suamalie i le stevia, aemaise lava mo i latou ua masani i le suamalie masani o le suka.

O le isi itu e tatau ona mafaufau i ai o le faʻatapulaʻaina o suʻesuʻega i aʻafiaga umi o le taumafaina o le stevia. E ui o suʻesuʻega o loʻo i ai nei o loʻo fautua mai ai e masani lava ona saogalemu pe a faʻaaogaina i totonu o tapulaʻa fautuaina, e manaʻomia le tele o suʻesuʻega umi ma umi ina ia malamalama atoatoa i ona aʻafiaga i itu eseese o le soifua maloloina.

I fa'aoga teuteu, o mea totino a le stevia e mafai fo'i ona ofoina atu fa'amanuiaga fa'apitoa. O lona anotusi antioxidant, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona saofagā i le faʻatulagaina o mea e faʻamaʻi ai le matua. E le gata i lea, o lona natura maualalo-kalori ma le le fa'aitaitaita'i atonu e talafeagai mo le fa'aoga i nisi o tausiga o gutu ma mea tau pa'u.

I le faaiuga, o le fesili pe sili atu le soifua maloloina o le stevia nai lo le suka e le o se fesili tuusao. E fa'alagolago i mea eseese e pei o le soifua maloloina o le tagata, sini o mea'ai, ma mea e fiafia i ai le tagata lava ia. E ui o le stevia e ofoina atu le tele o mea lelei e tusa ai ma le kalori, pulea o le suka toto, ma le soifua maloloina o nifo, e taua tele le faʻaogaina o lona faʻaogaina ma le faʻaogaina ma le faʻalauiloaina o ona tapulaa. A'o fa'aauau pea ona su'esu'e ma malamalama i mea totino uma o le stevia ma le suka, e mafai ona faia filifiliga fa'ailoa e lagolago ai le soifua maloloina.

Stevia extract ua avanoa nei mo le fa'atau i Xi'an Biof Bio-Technology Co., Ltd., e ofoina atu i tagata fa'atau le avanoa e tofo ai i fa'amanuiaga o le thiamine mononitrate i se faiga manaia ma faigofie ona maua. Mo nisi fa'amatalaga, asiasihttps://www.biofingredients.com..

甜味菊

Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i:

T:+86-13488323315

E:Winnie@xabiof.com

 


Taimi meli: Au-02-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA