E lelei pe leaga le Thiamine Mononitrate mo oe?

A o'o mai i le thiamine mononitrate, e masani ona i ai le fenumiai ma fesili e uiga i ona aoga ma mea e ono fa'aletonu. Seʻi o tatou suʻesuʻe i lenei mataupu ina ia maua ai se malamalamaga sili atu.

Thiamine mononitrateo se ituaiga o thiamine, e lauiloa foi ovaitamini B1. E iai sona sao taua i le metabolism o le tino ma le gaosiga o le malosi. A aunoa ma le lava o le thiamine, o le a le mafai ona galue lelei a tatou sela, e mafua ai le tele o faafitauli tau soifua maloloina.

B1

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le thiamine mononitrate o lonasaofaga i le neura. E fesoasoani i le faatumauina o le soifua maloloina o sela neura ma e taua mo le felauaiga lelei o lagona o neura. E taua tele lenei mea mo le gaioiga atoa o le faiʻai, manatua, ma le faʻatonuga.

I le male,e fesoasoani i le faaliliuina o meaai i le malosi. E manaʻomia e o tatou tino le malosi e faʻatino ai gaioiga i aso uma, ma o le thiamine mononitrate o loʻo aʻafia i lenei gaioiga faʻasolosolo. E fa'amautinoa ai o ga'o ga'o tatou te fa'aaogaina e malepe lelei ma fa'aogaina, ma maua ai le suau'u talafeagai.

Ae ui i lea, pei o le tele o vailaʻau, e mafai ona i ai ni popolega faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le thiamine mononitrate. O le soona taumafa, e ui ina seasea, e mafai ona oo atu ai i ni a'afiaga. O nei mea e ono aofia ai fa'ama'i, fa'alavelave o le manava, po'o fegalegaleaiga ma isi vaila'au po'o mea faaopoopo.

E taua le maitauina o le saogalemu ma le aoga o le thiamine mononitrate e tele lava ina faʻalagolago i le fua ma le tulaga atoa o le soifua maloloina o le tagata. Mo le tele o tagata, o le mauaina o le thiamine e ala i taumafa paleni e aofia ai meaʻai e pei o saito atoa, nati, ma aano o manufasi ua lava lea e faʻafetaui ai o latou manaʻoga. nati, puaa, ate puaa, ma isi.

A o'o mai i le fa'aogaina o le thiamine mononitrate i fa'aopoopoga po'o mea'ai fa'amalosi, o tulafono ma ta'iala o lo'o i ai ina ia mautinoa o aofaiga o lo'o tu'uina atu o lo'o i totonu o tapula'a saogalemu. Ae e fautuaina i taimi uma le fa'afeso'ota'i se tausi soifua maloloina a'o le'i amataina so'o se faiga fa'aopoopo fou, aemaise lava pe afai o lo'o i ai lou ma'i fa'alesoifua maloloina po'o o lo'o inuina ni vaila'au e tele.

I le lalolagi o mea teuteu ma meaʻai, o le faʻaaogaina o le thiamine mononitrate e mafai foi ona i ai ona iloiloga. E ui e ono mafai ona ofoina atu ni fa'amanuiaga fa'apitoa mo le soifua maloloina o le pa'u ma le mautu o oloa, e taua tele mo tagata gaosi oloa ina ia mautinoa o lona fa'aogaina e ogatasi ma tulafono fa'atatau ma tulaga saogalemu.

I le faaiuga, o le thiamine mononitrate e mafai ona aoga mo lo tatou soifua maloloina pe a taumafaina i le aofaʻi saʻo e avea o se vaega o meaʻai paleni poʻo pei ona faʻatonuina e se fomaʻi soifua maloloina. Ae pei o soʻo se mea, o le faʻaogaina ma le faʻalauiloaina o le ki. O le malamalama i o tatou manaʻoga taʻitoʻatasi ma le sailia o fautuaga faʻapitoa pe a manaʻomia e mafai ona fesoasoani ia i tatou i le faia o filifiliga malamalama e uiga i lona faʻaogaina ma mautinoa ai lo tatou soifua manuia.

Thiamine mononitrate o lo'o avanoa nei mo le fa'atau i Xi'an Biof Bio-Technology Co., Ltd., e ofoina atu i tagata fa'atau le avanoa e tofo ai i fa'amanuiaga o le thiamine mononitrate i se faiga manaia ma faigofie ona maua. Mo nisi fa'amatalaga, asiasihttps://www.biofingredients.com..

白精1_compressed(1)

Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i

T:+86-13488323315

E:Winnie@xabiof.com

 

 

 


Taimi meli: Au-02-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA