Sodium Hyaluronate: O le 'Oa lilo o le pa'u ma fa'aoga tele

Hyaluronic acid (HA), e lauiloa foi o le vitric acid ma le hyaluronic acid, e masani ona maua i meaola ola, ma le masani masani o le sodium hyaluronate (SH).

O le sodium hyaluronate o loʻo maua i le tino o le tagata, ma o se mucopolysaccharide saʻo mole mole maualuga e gaosia e ala i le tuʻufaʻatasia o le glucuronic acid ma le acetylaminohexose i totonu o se disaccharide ma polymerising lenei disaccharide o se iunite, faʻatasi ai ma le vailaʻau (C14H20NO11Na)n.

O le sodium hyaluronate o se ituaiga o mucopolysaccharide, paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le paʻu paʻu malosi, faʻatasi ai ma vai solubility, e le mafai ona solu i le ethanol, acetone poʻo le ether, lea e faʻamavae i totonu o le vai i totonu o se vaifofo faʻamalamalamaina ma le elasticity viscous, o se vai e le o Newtonian, viscosity e sili atu nai lo lena. o le masima. O se vai e le o le Newtonian e sili atu lona viscosity nai lo le saline. O lona molecular morphology ma physicochemical properties e fesuisuiaʻi ma eseese mole mamafa mamafa.

I le natura, o le sodium hyaluronate o se polysaccharide mamafa mole mole. E lelei tele le solubility i le vai ma e mafai ona fausia se vaifofo viscous i totonu o le vai. O lenei meatotino e mafai ai ona sili atu i le susu o le paʻu. Sodium Hyaluronate molelaula e mafai ona mitiia ma loka i le tele o vai e pei o se omomi, maua ai le susu faifai pea i le paʻu.

O le sodium hyaluronate e ofoofogia galuega. Muamua, o lona malosi fa'asusu e fa'asusu ai le pa'u, malu ma lamolemole. E faʻateleina ai le susu o le paʻu, faʻaleleia le mago ma le talatala, ma toe faʻafoʻisia le elasticity ma le susulu i le paʻu. Lona lua, o le sodium hyaluronate o loʻo iai foʻi ni mea faʻamaʻi faʻamaʻi e mafai ona fesoasoani e puipuia mai faʻalavelave faʻaleagaina ma faʻagesegese ai le matua o le paʻu. E le gata i lea, e mafai ona faʻaleleia le metabolism cell, toe faʻaleleia aano o paʻu ua faaleagaina, ma e iai foʻi se faʻamafanafanaga ma faʻaleleia aʻafiaga i le paʻu ma le paʻu maʻaleʻale.

I tulaga o talosaga, o le sodium hyaluronate o loʻo i ai le lautele ma le eseese o faʻaoga. I le tulaga o mea teuteu, o se mea taua i le tele o mea e teu ai le paʻu ma mea teuteu. E masani ona maua i kulimi susu, serum, ufimata mata ma isi oloa. O lona malosi fa'asusu ma toe fa'aleleia galuega e mafai ai e nei oloa ona fa'amalieina mana'oga o tagata fa'atau mo le tausiga o pa'u. I le taimi nei, i le fanua o vailaʻau faʻalelei, o le sodium hyaluronate e faʻaaogaina lautele i tui faʻalelei, e pei o le faʻatumuina o maanuminumi ma le faʻateleina o laugutu laugutu, e aumaia ai tagata i foliga talavou ma matagofie.

E le gata i lea, o le sodium hyaluronate e taua tele i le ophthalmology, othopedics ma isi fomaʻi. I le taotoga ophthalmic, e galue o se lubricant ma faʻatumu e puipuia ai le aano o mata. I orthopedics, e fesoasoani e faʻamalolo le tiga o soʻotaga ma faʻaleleia le gaogao sooga.

Ua avanoa nei le Sodium hyaluronate mo le fa'atau i Xi'an Biof Bio-Technology Co., Ltd., e ofoina atu i tagata fa'atau se avanoa e tofo ai i fa'amanuiaga o le sodium hyaluronate i se faiga manaia ma faigofie ona maua. Mo nisi fa'amatalaga, asiasihttps://www.biofingredients.com..

I le avea ai o se tagata faʻapolofesa faʻapolofesa o laʻau faʻapipiʻi mea mata ma mea teuteu mata, ua matou tuuto atu i le tuʻuina atu ia matou tagata faʻatau oloa maualuga sodium hyaluronate ma suʻesuʻeina pea le tele o avanoa o lona faʻaogaina.

1 (3)


Taimi meli: Iul-22-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA