Le mea fou e sili ona fiafia i ai o Anti-wrinkle Cosmetics: Pentapeptide-18 Powders?

Talu ai nei, o se mea mataʻutia e taʻua o le Pentapeptide-18 paʻu ua avea ma mea e sili ona fiafia i ai i totonu o le faʻaaogaina o mea teuteu faʻamaʻi. O ona meatotino tulaga ese ma tulaga lelei e tumu ai tagata i faʻamoemoega mo ana faʻamoemoega faʻaoga.

Pentapeptide-18 paʻu o se faʻapotopotoga e aofia ai polypeptides, e maua mai i laʻau faʻanatura, ma e lelei le biocompatibility ma le saogalemu. O lona vaega autu o se faʻasologa o le amino acid, lea e mafai ona faʻalauteleina le tuʻufaʻatasia o le collagen, faʻaleleia le paʻu o le paʻu, ma faʻaitiitia le tupuga o maanuminumi. O se mea lelei e tetee atu i le matua.

Peptides, e pei o polotini mole laʻititi, e faia i amino acids ma se faasologa patino e fesoʻotaʻi i fusi amide ma e maua lautele i le tino o le tagata. Faʻalagolago i le numera o amino acids eseese, e mafai ona vaevaeina peptides i ituaiga eseese: lua amino acids e taʻua o dipeptides, tolu amino acids e taʻua o tripeptides, ma isi. Peptides e iai sona sao taua i le matua masani ma le tausiga o le paʻu, e aofia ai le faʻalauteleina o le sela, femalagaiga o le cell, mumū, angiogenesis, pigmentation, protein synthesis ma tulafono faatonutonu.

Pe a faatusatusa i mea masani e tetee atu i le maanuminumi, o le Pentapeptide-18 paʻu e sili atu le malosi ma le mautu, e mafai ona sili atu le loloto i totonu o le paʻu, ma faʻaaogaina se aafiaga umi-maunuʻu. E le gata i lea, o ona meatotino antioxidant e avea foi ma mea e sili ona lelei e tetee atu ai i le matua, lea e mafai ona faʻafefe lelei ai faʻaleagaina faʻamaʻi saoloto ma faʻatuai ai le faagasologa o le matua o le paʻu.

Ona o ona uiga sili ona lelei, o le Pentapeptide-18 paʻu ua faʻaaogaina lautele i mea teuteu faʻamaʻi. Pe o le kulimi anti-maanuminumi, mata essence poʻo le anti-aging mask, pentapeptide-18 paʻu e mafai ona faʻaopoopoina e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le oloa ma faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau mo oloa faʻatau.

Fai mai le au fai pisinisi o le oʻo mai o le Pentapeptide-18 paʻu o le a aumaia suiga fou i le anti-wrinkle cosmetics industry, ma o lona faʻatinoina lelei ma le lautele o faʻamoemoega o le a avea ma se tasi o mea faʻapitoa mo oloa faʻamaʻi matutua i le lumanaʻi. Aʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻoga a le au faʻatau mo oloa faʻatauvaʻa, e talitonuina o le Pentapeptide-18 paʻu o le a avea ma solofanua pogisa i le maketi teuteu faʻamaʻi ma taʻitaʻia le atinaʻe o le alamanuia.

I se tulaga lautele, i le avea ai o se mea fou e tetee atu i le maanuminumi, o le Pentapeptide-18 paʻu sili ona lelei le faatinoga ma le lautele o le faʻaogaina o faʻamoemoega o le a tuʻuina atu ai le malosi fou i totonu o le maketi o mea teuteu faʻamaʻi ma aumaia ai tagata faʻatau se poto masani ile tausiga o le paʻu.

Nmn Powder, Lycopene Powder, Ergothioneine - Biof (biofingredients.com)

w (2)

Taimi meli: Iuni-17-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA