Taimane Fa'atauva'a: Ose Ma'a Natia i le Faia

O le Allantoin o se tuufaatasiga e mafai ona gaosia faanatura mai le tele o mea olaola, ma e masani ona maua i laau ma manu e pei o le comfrey, sugar beets, fatu tapaa, chamomile, fatu saito, ma mimipi. I le 1912, na aveese mai ai e Mocllster allantoin mai i lalo o le eleele o le aiga comfrey.

Allantoin ei ai aʻafiaga o le malamalama, faʻamaʻi ma faʻamaʻi, faʻamaʻi tiga, ma aʻafiaga antioxidant, lea e mafai ona faʻamama ai le paʻu, susu ma vaivai, o lea e faʻaaogaina lautele i oloa tausiga o le paʻu o se mea e manaʻomia mo le tausiga o le paʻu. E le gata i lena, o le allantoin e iai galuega faʻaletino e pei o le faʻaleleia o le tuputupu aʻe o le sela, faʻavaveina le faʻamalolo o manuʻa, ma le faʻamaluluina o le keratin, o lea o se mea e le tatau ona e manatu faatauvaa.

Allantoin ose fa'asusu masani ma anti-allergy agent, ma e taugata tele. I le avea ai o se moisturizer, e mafai ona faʻaleleia le malosi o le faʻafefe o le vai o le pito i fafo o le paʻu ma le lauulu, faʻaitiitia le faʻafefe o le paʻu vai, ma fausia se ata lubricating i luga o le paʻu e faʻamaufaʻailogaina le susu, ina ia ausia ai le aafiaga o le. fa'asusu le pa'u; I le avea ai ma se mea e faʻamaʻi ai le allergenic, e faʻamalieina ai le paʻu o le paʻu e mafua mai i gaioiga. I le faaopoopo atu i serums ma kulimi, allantoin e faʻaopoopoina i le faʻatulagaina o soʻo se paʻu ma e oʻo lava i mea fufulu.

Allantoin o se sui malosi lelei mo le faʻaleleia o le faʻaleagaina o le paʻu, e mafai ona faʻaleleia le tuputupu aʻe o gaʻo sela ma faʻavavevave le faʻavavevave ma le faʻafouina o le epidermis. Afai e faʻaaogaina le allantoin i le maʻi maʻi ma le paʻu e tumu i le paʻu, e mafai foi ona faʻavavevave le faʻamalolo o manuʻa, ma o se vailaʻau faʻamalolo lelei ma le anti-ulcer agent mo manuʻa paʻu.

O Allantoin foi o se vailaʻau togafitiga lelei o le keratin, o loʻo i ai se mea faʻapitoa lytic keratin, o lea e i ai le aʻafiaga o le faʻamaluluina o le keratin, e paʻu ese ai le metabolism o le keratin i le taimi lava e tasi, e lava le vai i le va o le intercellular, e iai sona aafiaga lelei. i luga o le pa'u talatala ma mavaevae, e fa'alelei ma mafiafia ai le pa'u.

Mo allantoin o se amphoteric compound, e mafai ona tuʻufaʻatasia mea eseese e fausia ai se masima faalua, lea ei ai aʻafiaga o le malamalama, sterilization ma antiseptic, analgesic ma antioxidant, ma e masani ona faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga mo freckles kulimi, siama vai, shampoo. , fasimoli, pa'u fulunifo, pulumu sele, fa'ama'ulu lauulu, fa'ama'i, fa'ama'i fa'ama'i ma vai fa'amama.

O le mea lea, o le allantoin e le o se mea e mafai ona tatou manatu faatauvaa i ai, o lana matafaioi e matua tele lava.

u


Taimi meli: Me-25-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA