O le a le aafiaga o le Hyaluronic Acid i le tino o le tagata?

Hyaluronic acid, e lauiloa foi o le hyaluronan, o se mea e tupu faanatura i totonu o le tino o le tagata. E maua i le tele o mea i totonu o le paʻu, mea faʻafesoʻotaʻi, ma mata. E taua tele le sao o le hyaluronic acid i le faatumauina o le soifua maloloina ma le aoga o nei masini, faatasi ai ma faamanuiaga e sili atu nai lo le tuuina atu o le susu i le paʻu. I lenei blog post, o le a matou suʻesuʻeina le tele o matafaioi o le hyaluronic acid i le tino o le tagata ma lona taua i le soifua maloloina atoa ma le soifua manuia.

透明质酸

O se tasi o galuega autu o le hyaluronic acid o lona gafatiataofi le susu. E i ai se malosi maoae e loka ai le susu, ma avea o se mea taua i le tausia o le paʻu susu ma vaivai. I totonu o le paʻu, o le hyaluronic acid e fesoasoani e faʻamautu le paleni o le paʻu o le paʻu, lea e taua mo se soifua maloloina ma foliga talavou. A o tatou matutua, o le gaosiga masani o le hyaluronic acid i o tatou paʻu e faʻaitiitia, e oʻo atu ai i le mago, laina lelei, ma maanuminumi. O le mafuaaga lena o le hyaluronic acid o se mea lauiloa i mea e teu ai le paʻu, aua e mafai ona fesoasoani e toe faʻatumu ai le susu o lou paʻu ma faʻaleleia lona tino atoa ma foliga vaaia.

I le faaopoopo atu i lana matafaioi i le faʻamamaina o le paʻu, o le hyaluronic acid e iai foi sona sao taua i totonufaamalolo manu'a. E a'afia i tali fa'ama'i ma faiga toe fa'aleleia o le tino, e fesoasoani i le fa'aleleia o le toe fa'afouina o a'ano ua fa'aleagaina. O le hyaluronic acid ua faʻaalia e iai mea faʻamaʻi ma antioxidant, fesoasoani i le faʻamalolo o manuʻa ma faʻaitiitia ai maʻila. O lona gafatia e lagolago ai le toe faʻafouina o aano o le tino e avea ai ma vaega taua i le tausiga o manuʻa ma le faʻaleleia o vailaʻau.

E le gata i lea, o le hyaluronic acid o se vaega taua o le vai synovial, lealubricates ma aluga sooga. E fesoasoani e fa'amautu le fa'atulagaina o le so'otaga ma maua ai le fa'alavelave fa'afuase'i, lea e mana'omia mo le soifua maloloina fa'atasi ma le gaioi. O le iʻuga, ua faʻaaogaina le hyaluronic acid e togafitia ai tulaga faʻatasi e pei o le osteoarthritis, ma tui o le hyaluronic acid e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia le tiga ma faʻaleleia galuega faʻatasi. O le hyaluronic acid e maua i le mata ma fesoasoani e faatumauina le foliga ma le fausaga o le mata mata ma lubricate. aano o loo siomia ai. O se vaega autu o le malie vitreous, o le mea e pei o le gel e faʻatumu ai le avanoa i le va o le tioata ma le retina. Hyaluronic acid e fesoasoani e faatumauina le susu ma le manino i mata, ma o lona i ai e taua tele i le soifua maloloina atoa ma le gaioiga o mata.

I le aotelega, o le hyaluronic acid e faia ni matafaioi eseese ma taua i le tino o le tagata. Mai le faatumauina o le faʻamamaina o le paʻu ma le faʻaleleia o le faʻamalolo o manuʻa i le lagolagoina o le soifua maloloina faʻatasi ma le puipuia o le gaioiga o mata, o faʻamanuiaga e mamao tele. I le avea ai o se vaega masani o le tino, o le hyaluronic acid e taua mo le soifua maloloina atoa ma le soifua manuia. O lona taua na mafua ai lona faʻaogaina lautele i le tausiga o le paʻu, fomaʻi, ma e oʻo lava ile ophthalmology. O le malamalama i le matafaioi o le hyaluronic acid i totonu o le tino o le tagata e faʻamaonia ai lona taua ma le aoga o le faʻaaogaina o ana meatotino mo le tele o faʻaoga faʻalesoifua maloloina.

Ho lo'o avanoa nei le yaluronic acid mo le fa'atau i le Xi'an Biof Bio-Technology Co., Ltd., e ofoina atu i tagata fa'atau se avanoa e tofo ai i fa'amanuiaga o le hyaluronic acid i se faiga manaia ma faigofie ona maua. Mo nisi fa'amatalaga, asiasihttps://www.biofingredients.com.

白精1_compressed(1)

 Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i:

imeli:winnie@xabiof.com

Wechat:86 13488323315


Taimi meli: Au-09-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA