O le a le Liposomal Turkesterone?

Liposomal turkesteroneua tula'i mai o se mataupu mata'ina i le tulaga o mea fa'aopoopo fa'alesoifua maloloina. I totonu o lenei blog, o le a tatou suʻesuʻe loloto i le malamalama poʻo le a le liposomal turkesterone ma lona taua tele.

土克甾醇1

Turkesterone o se faʻalavelave faʻapitoa e maua i nisi o laʻau. Turkesterone o se ituaiga o ecdysone. O le Ecdysone o se hormone steroid lea e masani ona maua i arthropods ma iniseti, ae e mafai foi ona maua i nisi ituaiga o laau. O le puna autu o le tuksterone o loʻo maua nei i luga o le maketi o le laau Ajuga, ae e mafai foi ona maua mai i le tele o isi ituaiga o laau e masani ona maua i luga o le konetineta. a latou gaioiga fa'aletino. Liposomal tekinolosi, i le isi itu, o se faiga tu'uina atu ua fuafuaina e fa'aleleia ai le bioavailability ma le aoga o mea eseese.

Pe a tuʻufaʻatasia e fausia liposomal turkesterone, o le sini o lefaʻaleleia le faʻaogaina ma le faʻaogaina o lenei mea i totonu o le tino. O le liposomal encapsulation e galue o se talipupuni puipui, e mafai ai e le turkesterone ona oʻo atu i lona faʻamoemoe sili atu ona lelei.

Liposomal turkesterone olona gafatia e lagolago ai le tuputupu ae o maso ma le malosi. O suʻesuʻega muamua e faʻaalia ai e ono iai ni aʻafiaga anabolic, faʻamalosia le faʻapipiʻiina o le porotini ma fesoasoani i le fausiaina ma le faatumauina o maso paʻu. E avea lea ma filifiliga matagofie mo tagata ta'a'alo ma tagata fa'amalosi tino e su'e ni mea fa'anatura e fa'aleleia atili ai a latou fa'atinoga.

I cosmetics, liposomal turkesterone o loʻo i ai folafolaga mo le tausiga o paʻu. E mafai ona fesoasoani i le faʻaleleia atili o le paʻu, faʻaitiitia le foliga mai o laina lelei ma maanuminumi, ma faʻalauiloa atili ai le lalelei o le talavou. E mafai ona fesoasoani le pa'u e puipuia le pa'u mai fa'ama'i fa'ama'i ma fa'aleagaina le si'osi'omaga.

O le aoga aoga o le tuxsterone i tagata e le o mautinoa. Ae ui i lea, o se suʻesuʻega muamua a le tagata na faʻaalia ai o tagata taʻalo na ave le 800 mg o turkesterone i aso taʻitasi mo 10 vaiaso na lipotia mai le faateleina o le hypertrophy o le maso ma le malosi, maua le averesi o le 3.2 kilokalama o maso maso i luga ole 10 vaiaso..

Turkesterone supplements o loʻo avanoa nei i luga o le maketi e fautuaina ai aso taʻitasi o le 500 mg i le 1,000 mg i le aso. Ona o le leai o se maliega faʻasaienisi i luga o le vailaʻau fautuaina, ua fautuaina le faʻaeteete e pipii i se fua o le 10 mg o tukiststerone i le kilokalama i le aso.

O le umi o le faʻaaogaina o turksterone i tagata e le o mautinoa. E leai ni suʻesuʻega i le taimi nei e lagolagoina ai soʻo se faʻatonuga faʻapitoa, ma o suʻesuʻega a tagata i luga e leʻi faʻamaonia le numera, tele, poʻo le taimi o tui. vaevae le taumafa i aso taitasi i 2 tui eseese, eg 800 mg i le aso, vaevaeina i 2 doses o le 400 mg.E sili le ave Turkesterone i le taimi e tasi i aso uma e fai ma masani.

Pe a mafaufau i le faʻaaogaina o le liposomal turkesterone, e fautuaina e feutagai ma fomaʻi soifua maloloina poʻo tagata atamamai i le fanua. E mafai ona latou tu'uina atu fautuaga fa'apitoa e fa'atatau i le tulaga o le soifua maloloina o le tagata, sini, ma so'o se feso'ota'iga fa'atatau ma isi vaila'au po'o mea fa'aopoopo.

Liposomal turkesterone o lo'o avanoa nei mo le fa'atau i Xi'an Biof Bio-Technology Co., Ltd., ma ofoina atu i tagata fa'atau se avanoa e tofo ai i fa'amanuiaga o le liposomal turkesterone i se faiga manaia ma faigofie ona maua. Mo nisi fa'amatalaga, asiasihttps://www.biofingredients.com.

b2

Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i:

imeli:winnie@xabiof.com

Wechat:86 13488323315


Taimi meli: Au-09-2024
  • twitter
  • facebook
  • linkedIn

GALUEGA FA'ATASI O FA'ATA'IGA